Ga voor een goed energiecontract!

Op de vergelijkingssite www.gezondverzekerd.nl/energie geeft Gezondverzekerd.nl tips en informatie om jouw energiekosten te verlagen. Maar je vindt hier ook informatie over jouw energiecontract. Is deze nog het meest voordelig? Of is het verstandig om over te stappen? Gezondverzekerd.nl geeft je persoonlijk advies!

Voordelen van Energie

Gezondverzekerd.nl biedt samen met een aantal energieleveranciers energiecontracten. Een uniek aanbod tegen de laagste prijzen. Stap je over via www.gezondverzekerd.nl/energie, dan krijg je de volgende voordelen:

  • Geen borg betaald.
  • Altijd wordt geaccepteerd.
  • Beste tarief per aanbieder krijgt.
  • Opzeggen gratis is.

Wel of niet overstappen

Overstappen is niet altijd nodig. Heb je bijvoorbeeld een vast energiecontract? Dan is de kans groot dat overstappen niet voordeliger is. Voor een variabel contract kan dat wel zo zijn. Gezondverzekerd.nl helpt je met het beste advies voor jouw situatie.

Online energiespreekuur

Ook kun je je aanmelden voor een online energiespreekuur. Onze energiecoach helpt je tijdens een videogesprek met persoonlijk advies. Samen kijken jullie hoe je kunt besparen op jouw energiekosten en of je wel of niet moet overstappen. Meld je aan via https://www.gezondverzekerd.nl/gemeente/lingewaard/energie/.

Ga dus naar www.gezondverzekerd.nl/energie en kijk hoe jij het beste kunt besparen op jouw energiekosten. Heb je nog vragen? Bel dan naar 085 303 5389.