Direct aanmelden

Wat leuk dat u mee wilt doen! U kunt zich aanmelden via onderstaande knop. Binnen 2 weken ontvangt u bericht of u wordt toegelaten.

Kunnen inwoners van Lingewaard al bij ú meedoen?

Word aanbieder van Meedoen in Lingewaard en draag bij aan een socialer Lingewaard. U kiest zelf welke producten, diensten, abonnementen of lidmaatschappen u aanbiedt. Zo genereert u extra omzet en nieuwe leden, terwijl de deelnemers mee kunnen doen. Een win-winsituatie dus!

Aanmelden

Als vereniging, stichting of winkel in Lingewaard kunt u zich direct aanmelden. U ontvangt van ons bevestiging van uw aanmelding en (na goedkeuring) uw eigen inloggegevens. Daarmee kunt u het gehele kalenderjaar inloggen en uw aanbod beheren.

Aanbod

U bepaalt zelf welke producten u aanbiedt. Dit kan bijvoorbeeld een abonnement of lidmaatschap zijn voor uw vereniging, of een product uit uw winkel. Bepaal zelf de prijs en geef desgewenst een aankoopnotitie of verloopdatum op. Niet-commerciële organisaties hoeven geen korting te geven op hun prijzen. Om er voor te zorgen dat Meedoen in Lingewaard een succes blijft, dragen commerciële partijen 15% bij over de maandelijkse omzet. Dit wordt automatisch in mindering gebracht.

Bestellingen

U ontvangt van iedere bestelling een notificatie per e-mail. Alle bestellingen kunt u inzien via uw aanbieders-account. De deelnemer van Meedoen in Lingewaard komt zijn bestelling bij u ophalen. U kunt dan gelijk de afhandeling verzorgen en het product, het lidmaatschap of het abonnement direct aan de deelnemer meegeven.

Facturatie

U ontvangt maandelijks een factuur gespecificeerd per product en de omzet wordt elke eerste maandag van de opvolgende maand uitbetaald op uw IBAN-nummer. U hoeft dus zelf niets meer te doen.

Let op! Indien uw bedrijfsgegevens niet compleet zijn ingevuld in uw account, kunnen wij niet uitbetalen. Zorg er dus voor dat uw KvK-nummer, btw-nummer (indien van toepassing) en uw bankrekeningnummer correct zijn ingevuld.

Contact

We zijn voor aanbieders bereikbaar via e-mail partners@meedoeninlingewaard.nl of op telefoonnummer 088 – 60 06 399 .

 • Geen items gevonden
 • U kunt op de volgende manier inloggen:

  Stap 1: Klik op ‘Inloggen’ bovenaan in de website.
  Stap 2: Log in met de inloggegevens die u per e-mail ontvangen heeft.

  U kunt ook inloggen met de directe inloglink die u heeft ontvangen.

 • Afhaalbewijs

  De deelnemer komt met het afhaalbewijs bij u. Dit afhaalbewijs mag uitgeprint zijn, maar de deelnemer kan deze ook digitaal aan u tonen op bijvoorbeeld een telefoon of tablet. Op dit afhaalbewijs staat een bestelnummer, besteldatum en een gebruikers- en afhaalcode. Deze heeft u nodig voor de controle.

  Controleer of de bestelling en het afhaalbewijs gelijk zijn

  1. Komt het bestelnummer overeen met de bestelling?
  2. Komt de besteldatum overeen?
  3. Komt de gebruikerscode overeen?

  U kunt de bestelling uitgeven, neem de afhaalcode van het afhaalbewijs over op uw bestelling als bewijs dat deze uitgegeven is.

  Tip: Neem een geprint afhaalbewijs altijd in en niet deze vast aan het bestelbewijs. Wanneer deze alleen digitaal getoond wordt, schrijf dan de afhaalcode over op het bestelbewijs. Zo voorkomt u dat u een bestelling twee keer uitgeeft.

 • De gemeente Lingewaard probeert uw aanmelding binnen 3 werkweken te beoordelen.