Video Menzis – Gemeentepolis

Transcript

Natuurlijk wil jij een zorgverzekering met een goede dekking.

Zodat je straks niet voor onverwachte hoge kosten komt te staan.

Maar je bent ook op zoek naar een lage premie, want dit scheelt natuurlijk in je maandlasten. Normaal gesproken gaan een goede dekking en een lage premie niet goed samen. Behalve bij de gemeentepolis. De zorgverzekering via jouw gemeente.

Met de gemeentepolis betaalt de gemeente mee aan de premie. En in veel gemeenten is er ook er ook een regeling voor het eigen risico. Waardoor je niet voor onverwacht hoge kosten komt te staan.

Je krijgt korting op de premie en kunt toch rekenen op een goede dekking voor zorg.

Wil je weten of je in aanmerking komt?

De gemeentepolis is voor jou bedoeld als je een laag inkomen hebt. Er is altijd een passend pakket. Of je nou een lage, gemiddelde of hoge zorgvraag hebt.

Wij hebben een keuzehulp ontwikkeld om de gemeentepolis te vinden die het beste past bij jouw wensen.

Klik als eerste op de knop “start keuzehulp”. Vervolgens beantwoord je een aantal persoonlijke vragen en daarna een aantal zorgvragen. Natuurlijk kun je al je eigen wensen invullen.

Alles ingevuld? Klik dan op de button “bekijk resultaten”.

Bovenaan staat de aanbevolen gemeentepolis die het best past bij jouw situatie. Let goed op de groene cirkel aan de rechterkant. Hoe hoger het percentage, hoe beter deze polis aansluit op jouw wensen. Klik op het percentage om te zien hoeveel van jouw wensen zijn gedekt in deze gemeentepolis.

Je kunt ook kiezen om de gemeentepolis te vergelijken met normale zorgverzekeringen die passen bij jouw wensen. Klik dan op “vergelijken”. Zo weet je zeker dat je de beste keus maakt en hoef je niet meer naar een andere website.

Bekijk vandaag nog of de gemeentepolis past bij jou.